• 01

    Produk

    Perusahaan kami minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing R&D, produksi, adol lan layanan bahan cetak sing cocog.

  • 02

    Kauntungan

    Minangka pabrikan bersertifikat ISO9001 lan ISO14001, stabilitas tinta kita paling apik ing China, sing diakoni dening klien lan pesaing ing China.

  • 03

    Layanan

    Kanggo mesthekake kualitas lan layanan sing luwih apik, kita wis fokus ing proses produksi. Kita wis entuk pamuji luhur dening mitra.

  • 04

    Pabrik

    Kita duwe pabrik dhewe lan uga duwe akeh pabrik sing andal lan kerja sama ing lapangan. Manut "kualitas dhisik, pelanggan dhisik.

Produk Anyar

  • Diadegake
    ing taun 2007

  • 15 taun
    pengalaman

  • Brand anjog
    pabrikan

  • Nem kategori utama
    produk

Napa Pilih Kita

  • Liwat 15 taun pengalaman

    Fujian AoBoZi Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2005 ing Fujian, China, Perusahaan kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing R&D, produksi, adol lan layanan bahan cetak sing cocog. Kita minangka pabrikan utama lan pamimpin ahli ing bidang Epson, Canon, HP, Roland, Mimaki, Mutoh, Ricoh, Brother, lan merek liyane sing misuwur ing macem-macem.

  • Kauntungan kita

    1. Minangka produsen sertifikasi ISO9001 lan ISO14001, stabilitas tinta kita paling apik ing China, sing diakoni dening klien lan pesaing ing China.
    2. Volume penjualan diselehake.
    3. Pamrentah Filipina milih kita minangka salah sawijining pemasok tinta.
    4. Kita bisa nampa bisnis tinta OEM.
    5. Kita minangka pemasok tinta sing bisa dipercaya kanggo produsen kartrid Taiwan.

  • Produk baris

    1. Tinta massal
    2. Isi ulang tinta lan tinta kit
    3. aksesoris CISS lan CISS
    4. Kartrid sing kompatibel
    5. Serangkaian printer termal lan aksesoris kasebut
    6. Tinta khusus, kayata tinta sing ora bisa ilang

  • All products we sell are certifiedAll products we sell are certified

    produk

    Kabeh produk sing didol wis disertifikasi

  • Sales volume is placedSales volume is placed

    Keuntungan

    Volume penjualan diselehake

  • Please contact with us nowPlease contact with us now

    kontak

    Hubungi saiki

Blog Kita

  • Warta

    Fujian AoBoZi Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2007. Perusahaan kami minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing R&D, produksi, penjualan lan layanan bahan cetak sing kompatibel.

  • Tim

    Tim kita komitmen karo inovasi, lan pencerahan lan fusi kanthi praktik terus-terusan lan kawicaksanan lan filsafat sing luar biasa, kita memenuhi permintaan pasar kanggo produk mewah, kanggo nindakake produk profesional.

  • Pakurmatan

    Wis pirang-pirang taun, kita wis manut karo prinsip orientasi pelanggan, adhedhasar kualitas, nggayuh keunggulan, bareng-bareng mupangat.

  • brand02
  • brand04
  • brand01
  • brand03