Produk Sublimasi

  • Fast Dry A3/A4/Roll Sublimation Paper for Textile Lea for Mup/Cloth/Cup/Mouse Pad Print

    Cepet Kering A3 / A4 / Kertas Sublimasi Gulung kanggo Daun Tekstil kanggo Mup / Kain / Cangkir / Mouse Pad Print

    Kertas sublimasi, sing dikembangake khusus kanggo nyithak transfer sublimasi digital inkjet kecepatan tinggi. Cocog kanggo nyithak inkjet kanthi kacepetan dhuwur lan sawise dicithak, tinta bakal garing kanthi cepet, bisa disimpen suwe sawise dicithak lan diwujudake garis lan detail cetak sing sampurna, tarif transfer bisa nganti 95%. Kertas dhasar sing apik lan lapisan kanthi keseragaman lan lancar. Mupangate yaiku kerajinan Sederhana, cetakan langsung tanpa proses nggawe piring cekak, ngirit wektu lan gaweyan; garing kanthi cepet, resistensi curling sing apik, nyithak tanpa kisut; lapisan seragam, realease mangsi sing apik banget, deformasi cilik.

  • Pretreatment Liquid Sublimation Heat Transfer Coating with Sublimation Ink for T-shirt Cotton Fabric Mugs Glass Ceramic Metal Wood Printing

    Pretmentment Sublimasi Cair Panas Transfer Coating kanthi Tublimasi T-shirt Cotton Kain Mug Kaca Cetakan Kayu Logam Keramik

    Lapisan sublimasi yaiku Sublimasi dilapisi katun dirancang kanggo nyetak digital sing nyengkuyung panggunaan produk sing dikembangake kanthi khusus, bahan inti sing diimpor produk berkualitas tinggi kanggo njamin kenyamanan katun sawise dicetak sublimasi, warna lan warna warna, transfer bisa dianggo kanthi apik, pola lan alus , suwe ora sirna lan bisa entuk efek suwung.

  • 1000ML Bottle Heat Transfer Sublimation Inks for Epson /Mimaki/Roland/Mutoh Printer Printing

    Tinta Sublimasi Transfer Botol 1000ML kanggo Percetakan Printer Epson / Mimaki / Roland / Mutoh

    Tinta sublimasi minangka larut banyu sing digawe saka bahan baku lan alami kayata tanduran, utawa sawetara bahan sintetis. Werna, dicampur karo banyu, menehi warna tinta.
    Tinta sublimasi kita akeh digunakake kanggo Epson lan printer merek liyane, kayata Mimaki, Mutoh, Roland lsp. Tinta sublimasi dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja sing luwih apik ing kepala cetak liyane. Tinta sublimasi digawe saka kemurnian tinggi Bahan kimia pewarna bubar. Mula, dheweke menehi performa kepala cetak sing apik banget lan umur nozel sing luwih dawa. Uga, macem-macem tinta sublimasi paling apik kasedhiya kanggo digunakake kanthi macem-macem jinis kertas sublimasi.

  • A3 A4 Dark/Light Heat Transfer Paper for Cotton Fabric Sublimation Printing

    A3 A4 Kertas Transfer Panas Gelap / Cahya kanggo Nyetak Sublimasi Kain Katun

    Kertu transfer panas kaos peteng lan cahya kanggo katun 100% bisa digunakake kanggo printer inkjet warna biasa, lan ditrapake kanggo tinta adhedhasar banyu adhedhasar banyu umume (disaranake tinta Pigmen). Sawise proses nyithak lan ngirim panas, gambar bisa ditransfer menyang kain katun, mula sampeyan bisa ngasilake macem-macem produk khas kayata kaos pribadi, singlet, kaos pariwara, klambi olahraga. tas topi, bantal, bantal, bantalan mouse, sapu tangan, topeng kasa, dekorasi omah. Pola sing ditransfer ing produk kasebut bermutu tinggi, lan ditondoi kanthi warna, ambegan, alus lan tahan banter warna sing unggul tinimbang ngumbah.