Printer Inkjet Sublimasi

  • Borderless A3+ Size Epson L1800 Photo Ink Tank Inkjet Printer

    Borderless A3 + Ukuran Epson L1800 Printer Inkjet Tangki Foto

    L1800 minangka sistem tanki tinta asli A3 + 6 warna pertama ing donya printer, menehi sampeyan kemampuan kanggo ngasilake kualitas foto tanpa wates cetakan kanthi biaya sing murah banget. Nalika nerangake nuduhake dhuwur visual impact ing skala sing luwih gedhe, L1800 minangka solusi sing sampeyan lakoni wis ngenteni.
    . Ngasilake nganti 1.500 foto 4R
    . Kacepetan nyithak nganti 15ppm
    . Botol tinta asil dhuwur
    . Garansi 1 taun utawa 9.000 cetakan
    CISS asli printer anyar 6 warna
    Tanpa mangsi orignial ing njero
    Pilihan sing apik kanggo nyithak sublimasi

  • Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer

    Biaya murah, Pencetakan Volume Tinggi A3 Ukuran Epson L1300 Printer Ink Tank Inkjet

    Epson L1300 minangka printer sistem tangki tinta asli 4-warna pertama ing jagad, nggawa kasedhiyan ultra kanthi cetakan dokumen A3 kanthi kualitas dhuwur.
    Botol tinta asil dhuwur
    Kacepetan nyithak nganti 15ipm
    Resolusi cetak nganti 5760 x 1440 dpi
    Garansi 2 taun utawa 30.000 kaca, endi wae sing luwih dhisik