Printer A3 Epson L1800

  • Borderless A3+ Size Epson L1800 Photo Ink Tank Inkjet Printer

    Borderless A3 + Ukuran Epson L1800 Printer Inkjet Tangki Foto

    L1800 minangka sistem tanki tinta asli A3 + 6 warna pertama ing donya printer, menehi sampeyan kemampuan kanggo ngasilake kualitas foto tanpa wates cetakan kanthi biaya sing murah banget. Nalika nerangake nuduhake dhuwur visual impact ing skala sing luwih gedhe, L1800 minangka solusi sing sampeyan lakoni wis ngenteni.
    . Ngasilake nganti 1.500 foto 4R
    . Kacepetan nyithak nganti 15ppm
    . Botol tinta asil dhuwur
    . Garansi 1 taun utawa 9.000 cetakan
    CISS asli printer anyar 6 warna
    Tanpa mangsi orignial ing njero
    Pilihan sing apik kanggo nyithak sublimasi