Kertas Sublimasi

  • Fast Dry A3/A4/Roll Sublimation Paper for Textile Lea for Mup/Cloth/Cup/Mouse Pad Print

    Cepet Kering A3 / A4 / Kertas Sublimasi Gulung kanggo Daun Tekstil kanggo Mup / Kain / Cangkir / Mouse Pad Print

    Kertas sublimasi, sing dikembangake khusus kanggo nyithak transfer sublimasi digital inkjet kecepatan tinggi. Cocog kanggo nyithak inkjet kanthi kacepetan dhuwur lan sawise dicithak, tinta bakal garing kanthi cepet, bisa disimpen suwe sawise dicithak lan diwujudake garis lan detail cetak sing sampurna, tarif transfer bisa nganti 95%. Kertas dhasar sing apik lan lapisan kanthi keseragaman lan lancar. Mupangate yaiku kerajinan Sederhana, cetakan langsung tanpa proses nggawe piring cekak, ngirit wektu lan gaweyan; garing kanthi cepet, resistensi curling sing apik, nyithak tanpa kisut; lapisan seragam, realease mangsi sing apik banget, deformasi cilik.