Pen Marker sing ora bisa ilang

  • 5-25% SN Blue/Purple Color Silver Nitrate Election Marker, Indelible Ink Marker Pen, Voting Ink Pen in Election Campaign for Parliament/President Election

    5-25% SN Biru / Ungu Werna Pilihan Nitrat Perak, Penanda Tinta sing Ora Bisa Diilangi, Pen Tinta Voting ing Kampanye Pemilihan Parlemen / Pemilihan Presiden

    Tinta sing ora bisa dicelupake, sing bisa ditrapake nganggo sikat, spidol, semprotan utawa kanthi nyelehake driji pamilih ing botol, ngemot nitrat perak. Kemampuan kanggo noda driji kanggo wektu sing cukup - umume luwih saka 12 jam - gumantung banget karo konsentrasi nitrat perak, cara ditrapake lan suwene tetep ing kulit lan kuku sadurunge tinta sing gedhe banget disapu. Isi nitrat perak bisa 5%, 7%, 10%, 14%, 15%, 20%, 25%.
    Pena panandha sing ora bisa diluncurake ditrapake kanggo driji pamilih (biasane) para pamilih sajrone pemilihan supaya bisa nyegah penipuan pemilihan kayata swara kaping pindho. Iki minangka metode efektif kanggo negara sing dokumen identifikasi kanggo warga ora mesthi distandardisasi utawa dilembagakake.