5-25% SN Biru / Ungu Werna Pilihan Nitrat Perak, Penanda Tinta sing Ora Bisa Diilangi, Pen Tinta Voting ing Kampanye Pemilihan Parlemen / Pemilihan Presiden

Katrangan singkat:

Tinta sing ora bisa dicelupake, sing bisa ditrapake nganggo sikat, spidol, semprotan utawa kanthi nyelehake driji pamilih ing botol, ngemot nitrat perak. Kemampuan kanggo noda driji kanggo wektu sing cukup - umume luwih saka 12 jam - gumantung banget karo konsentrasi nitrat perak, cara ditrapake lan suwene tetep ing kulit lan kuku sadurunge tinta sing gedhe banget disapu. Isi nitrat perak bisa 5%, 7%, 10%, 14%, 15%, 20%, 25%.
Pena panandha sing ora bisa diluncurake ditrapake kanggo driji pamilih (biasane) para pamilih sajrone pemilihan supaya bisa nyegah penipuan pemilihan kayata swara kaping pindho. Iki minangka metode efektif kanggo negara sing dokumen identifikasi kanggo warga ora mesthi distandardisasi utawa dilembagakake.


Detail Produk

Tag Produk

Indelible Ink Marker Pen5

Spesifikasi

Tinta 
Konsentrasi nitrat perak 18% (Diuji dening ICP-OES)
Wektu pangatusan Udakara 1m
Bahan-bahan 
Banyu 
Alkohol 
Dye 
Nitrat Perak 
ETAC 
Asam  pH 4,5
Tandha ing wektu driji  Liwat 72 jam
Tutup wektu  Swara 12h
Werna  Biru, Ungu, Abang lan Ijo. (Pilihan liyane bisa ditliti)
Umur rak  Liwat 1 taun.
Awak 
Materi 
Awak PE
Spons Serat Terylene
Ukuran 140x15mm

* Cepet garing lan bisa tetep suwe
* Ora bisa dipateni
* Gampang ditrapake ing kuku nalika pemilihan
* Tinta ora bisa dicuci nganggo banyu, alkohol lan pemutih
* Tetep wektu: 72 Jam
* Sugeng disesuaikan, OEM
* Sertifikasi keamanan: MSDS

Indelible Ink Marker Pen6
Indelible Ink Marker Pen7
Indelible Ink Marker Pen8
Indelible Ink Marker Pen9
Indelible Ink Marker Pen10
Indelible Ink Marker Pen11

Pengepakan & Pengiriman

Indelible Ink123
Indelible Ink Marker Pen12
Indelible Ink Marker Pen15

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita