Pretmentment Sublimasi Cair Panas Transfer Coating kanthi Tublimasi T-shirt Cotton Kain Mug Kaca Cetakan Kayu Logam Keramik

Katrangan singkat:

Lapisan sublimasi yaiku Sublimasi dilapisi katun dirancang kanggo nyetak digital sing nyengkuyung panggunaan produk sing dikembangake kanthi khusus, bahan inti sing diimpor produk berkualitas tinggi kanggo njamin kenyamanan katun sawise dicetak sublimasi, warna lan warna warna, transfer bisa dianggo kanthi apik, pola lan alus , suwe ora sirna lan bisa entuk efek suwung.


Detail Produk

Tag Produk

sublimation coating3

Lingkup

Preparasi katun, pamrosesan pasca bisa digunakake kanthi langsung transfer digital (digital). 

Panganggone

Sederhana digunakake, sampeyan bisa nggunakake metode semprotan: bisa mbanyoni utawa nyemprotake bedhil, nyemprotake cairan lapisan transfer sublimasi seragam katun sing pas kanggo diproses sandhangan / potongan katun sing dibutuhake kanggo posisi pola bisa proses transfer sublimasi sing garing; cara uga bisa disebar: kain katun / sandhangan / katun nganggo solusi nutupi Sublimasi lengkap sing disebar, supaya bisa disebar, mula bisa kain katun / sandhangan / CD Copot potongan-potongan wring / utawa mesin dehidrasi dehidrasi, mula proses transfer sublimasi bisa digawa metu sawise garing.

Ringkesan

Sawise nyithak transfer sublimasi, warna sing dikumbah saiki bakal leren sawise dicuci ora bakal bali, nanging ora krasa cairan lapisan amarga ora prelu ngumbah utawa nglukis, warna sing dikumbah kaping pisanan para pelanggan mundur warna dadi pilihan sing apik.
Cairan Lapisan Sublimasi Kanggo Kain Katun

Proses sublimasi pewarna klambi tradisional mung ditrapake kanggo kain katun poliester tanpa kimia, klambi katun dicithak kanthi miwiti kertas transfer panas khusus, ora mung larang regane nanging uga krasa ala, kanthi lapisan transfer sublimasi katun, mula transfer sublimasi Katun (digital) dadi bisa, yaiku inovasi ing bidang transfer sublimasi transfer katun cair cair - uga dikenal minangka: Solusi proses cetak Cotton Digital (pewarna-sublimasi), lapisan transfer sublimasi sing ngemot kain katun.

sublimation coating4
sublimation coating5
sublimation coating6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita