45si Tinta Pelarut

  • 2580 2586K 2588 2589 2590 HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing

    2580 2586K 2588 2589 2590 Cartridge Tinta Larut HP kanggo Kemasan Pangan lan Percetakan Farmasi

    Sorotan utama
    • Kekiatan banget ing foil blister ditutupi
    • Cocogake wektu sing suwe kanggo nyithak intermiten
    • Cepet wektu garing tanpa pitulung panas
    • Dhéfinisi cetakan dhuwur
    • Smear, fade, lan tahan banyu1
    • Kacepetan nyithak luwih cepet2
    • Jarak lemparan sing luwih dawa2
    Coba tinta pelarut HP 2580 ireng ing:
    • Substrat dilapisi kaya nitrocellulose lan foil blister dilapisi akrilik
    • Substrat film semi-keropos lan fleksibel