Babagan Kita

Fujian AoBoZi Technology Co., Ltd. 

Didegake ing taun 2005 ing Fujian, China, Perusahaan kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing R&D, produksi, penjualan lan layanan bahan cetak sing kompatibel. kita minangka pabrikan utama lan pimpinan ahli ing bidang Epson, Canon, HP, Roland, Mimaki, Mutoh, Ricoh, Brother, lan merek liyane sing misuwur khusus ing macem-macem.

Tinta Printer Inkjet kaya tinta sublimasi, tinta pigmen, tinta pewarna, tinta dtg, tinta uv, tinta pelarut eko, tinta pelarut lsp;
Ukuran printer inkjet Epson sing beda-beda, kayata ukuran print A3 A4, 61cm lan 111cm ukuran cetak;
Tinta Pemilihan Indelible (tinta pemilihan nitrat perak) lan panandha indelible sing digunakake kanggo Parlemen utawa Presiden Voting ing negara-negara Afrika lan Asia kanthi kualitas lan rega sing apik minangka target utama kita;
Tinta Pena kaya tinta pena papan putih, tinta pena banyu mancur, tinta pena pena, tinta alkohol sing digunakake kanggo ngisi ulang isi pena;
 TIJ2.5 Coding lan Marking kaya printer coding, tinta banyu lan pelarut, kartrid tinta adhedhasar banyu lan pelarut sing digunakake kanggo nyetak barcode;

Pungkasan, kita ora mung nyuplai tinta, nanging nggawe solusi khusus sing cocog banget karo kebutuhan sampeyan lan para pelanggan lan nyedhiyakake layanan lengkap OEM karo merek kita kanggo pasar domestik lan manca. Kekuwatan inovatif kita ana ing pangembangan tinta cetak kanggo solusi pencetakan, uga ing bahan baku, teknologi lan aplikasi. Iki tegese produk sing mentas dikembangake bisa langsung dilebokake ing pasar.

Kita tetep inovatif lan responsif sanajan sawise fase pangembangan. Sistem modular sing unik lan fleksibel ngidini kita memenuhi kabeh kekarepan. Kita tindakake babagan iki kanthi ndhukung sampeyan ing situs kanggo ngoptimalake proses lan njamin pangiriman sing andal lan cepet liwat jaringan logistik sing fungsional.

Anggota staf sing darmabakti sing diwenehake mung kanggo sampeyan bakal ndhukung sampeyan ing saben langkah proyek lan priksa manawa pitakon sampeyan bakal dijawab kanthi cepet lan kekarepan sampeyan bisa ditindakake. Obooc kanthi solusi lengkap saka solusi individu bisa nggawe prabédan lan ngerteni luwih akeh babagan solusi sing nguntungake lan kalebu kabeh, sampeyan bakal sukses.

Anggota staf ngewangi sampeyan kabeh kabutuhan. Kita ora nganggep awake dhewe minangka produsen tinta sing sederhana nanging mitra sing bisa dipercaya. Iki kalebu ngasilake tinta berkualitas tinggi lan ngatur pangiriman kanggo sampeyan uga menehi dhukungan teknis sing digawe khusus. Kita nyedhiyakake solusi sing paling irit ing kabeh ranté nilai.

Kauntungan kita
1. Minangka produsen sertifikasi ISO9001 lan ISO14001, stabilitas tinta kita paling apik ing China, sing diakoni dening klien lan pesaing ing China.
2. Volume penjualan diselehake.
3. Pamrentah Filipina milih kita minangka salah sawijining pemasok tinta.
4. Kita bisa nampa bisnis tinta OEM.
5. Kita minangka pemasok tinta sing bisa dipercaya kanggo produsen kartrid Taiwan.

Produk baris
1. Tinta massal
2. Isi ulang tinta lan tinta kit
3. aksesoris CISS lan CISS
4. Kartrid sing kompatibel
5. Serangkaian printer termal lan aksesoris kasebut
6. Tinta khusus, kayata tinta sing ora bisa ilang

Kita ngarep-arep nggawe sesuk sing apik banget karo sampeyan.