Kertas Trasnfer Panas

  • A3 A4 Dark/Light Heat Transfer Paper for Cotton Fabric Sublimation Printing

    A3 A4 Kertas Transfer Panas Gelap / Cahya kanggo Nyetak Sublimasi Kain Katun

    Kertu transfer panas kaos peteng lan cahya kanggo katun 100% bisa digunakake kanggo printer inkjet warna biasa, lan ditrapake kanggo tinta adhedhasar banyu adhedhasar banyu umume (disaranake tinta Pigmen). Sawise proses nyithak lan ngirim panas, gambar bisa ditransfer menyang kain katun, mula sampeyan bisa ngasilake macem-macem produk khas kayata kaos pribadi, singlet, kaos pariwara, klambi olahraga. tas topi, bantal, bantal, bantalan mouse, sapu tangan, topeng kasa, dekorasi omah. Pola sing ditransfer ing produk kasebut bermutu tinggi, lan ditondoi kanthi warna, ambegan, alus lan tahan banter warna sing unggul tinimbang ngumbah.