Tinta Sublimasi

  • 1000ML Bottle Heat Transfer Sublimation Inks for Epson /Mimaki/Roland/Mutoh Printer Printing

    Tinta Sublimasi Transfer Botol 1000ML kanggo Percetakan Printer Epson / Mimaki / Roland / Mutoh

    Tinta sublimasi minangka larut banyu sing digawe saka bahan baku lan alami kayata tanduran, utawa sawetara bahan sintetis. Werna, dicampur karo banyu, menehi warna tinta.
    Tinta sublimasi kita akeh digunakake kanggo Epson lan printer merek liyane, kayata Mimaki, Mutoh, Roland lsp. Tinta sublimasi dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja sing luwih apik ing kepala cetak liyane. Tinta sublimasi digawe saka kemurnian tinggi Bahan kimia pewarna bubar. Mula, dheweke menehi performa kepala cetak sing apik banget lan umur nozel sing luwih dawa. Uga, macem-macem tinta sublimasi paling apik kasedhiya kanggo digunakake kanthi macem-macem jinis kertas sublimasi.