Tinta adhedhasar banyu

  • Water Based Bottle Refill HP 45A Ink Cartridge for Handheld Coding Printer Printing on Paper Cartons

    Isi Botol Isi Botol Tinta HP 45A Ink kanggo Pencetakan Printer Coding Genggam ing Kertu Kertu

    Cartridge inkjet TIJ 2.5 HP 45 Khusus (SPS) digunakake kanggo nyithak macem-macem jinis substrat lan aplikasi kayata kertu plastik lan kontainer, film logam, toples kaca, ubin keramik, peti kayu, kasus karton… lsp., Akeh industri olesake kartrid tinta HP 45 menyang lini produksi amarga kabutuhan kode kaya kemasan industri panganan & minuman. Sampeyan uga bisa nggunakake HP 45 kanggo macem-macem mesin (plotter, printer genggem tangan, printer kanggo barcode / endhog / mriksa… lsp.).