2580 2586K 2588 2589 2590 Cartridge Tinta Larut HP kanggo Kemasan Pangan lan Percetakan Farmasi

Katrangan singkat:

Sorotan utama
• Kekiatan banget ing foil blister ditutupi
• Cocogake wektu sing suwe kanggo nyithak intermiten
• Cepet wektu garing tanpa pitulung panas
• Dhéfinisi cetakan dhuwur
• Smear, fade, lan tahan banyu1
• Kacepetan nyithak luwih cepet2
• Jarak lemparan sing luwih dawa2
Coba tinta pelarut HP 2580 ireng ing:
• Substrat dilapisi kaya nitrocellulose lan foil blister dilapisi akrilik
• Substrat film semi-keropos lan fleksibel


Detail Produk

Tag Produk

Miwiti ngasilake coding produk paket lan menehi tandha yen kudu mbuwang jarak sing luwih dawa lan luwih cepet. tinta pelarut HP 2580 ireng, dikombinasikake karo Cartridge Print 45si sing luwih apik, supaya sampeyan bisa nyithak luwih cepet lan tinta HP 2580 luwih cepet uga menehi decap dawa lan wektu garing cepet kanggo entuk cetak intermiten produktivitas tinggi kanggo aplikasi kode industri.

HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing4

Dirancang kanggo coding lan tandha trek lan trek

Kanggo fasilitas produksi paket nggunakake substrat foil sing dilapisi, tinta 2580 nyedhiyakake coding lan menehi tandha awet lan menehi wektu garing kanthi cepet tanpa pitulung panas. Ningkatake efisiensi produksi lan penanganan, kanthi cepet nyithak lan numpuk produk kode tahan smear.

Tetep produktivitas sing dhuwur

Tinta HP 2580 nawakake wektu decap dawa kanggo tinta inkjet termal pelarut, supaya efisiensi produksi-sampeyan bisa mandheg lan miwiti maneh baris produksi tanpa njaga kartrid cetak.

HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0104
HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0105
HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0106

Gawe kualitas cetak kanthi resolusi dhuwur lan konsisten

Deleng definisi cetak, kepadatan optik, lan kontras sing cocog banget kanggo readability barcode 1D lan 2D sing dibutuhake ing aplikasi panganan lan farmasi.

Jet luwih adoh lan entuk kecepatan output sing luwih dhuwur2

Dirumus khusus kanggo substrat foil sing dilapisi, tinta HP 2580 mbisakake jarak lemparan sing luwih dawa, nganti 5 mm, lan kecepatan luwih cepet, nganti 76,2 meter (250 kaki) saben menit-loro kasebut nambah kode paket lan menehi keluwesan produksi.

HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0101
HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0102
HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0103

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk