Biaya murah, Pencetakan Volume Tinggi A3 Ukuran Epson L1300 Printer Ink Tank Inkjet

Katrangan singkat:

Epson L1300 minangka printer sistem tangki tinta asli 4-warna pertama ing jagad, nggawa kasedhiyan ultra kanthi cetakan dokumen A3 kanthi kualitas dhuwur.
Botol tinta asil dhuwur
Kacepetan nyithak nganti 15ipm
Resolusi cetak nganti 5760 x 1440 dpi
Garansi 2 taun utawa 30.000 kaca, endi wae sing luwih dhisik


Detail Produk

Tag Produk

Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer5

Teknologi Percetakan

Cara Cetak Inkjet sing dikarepake (Piezoelektrik)
Resolusi Cetak Maksimal 5760 x 1440 dpi (kanthi Teknologi Droplet Ukuran-Variabel)
Volume Droplet Ink Minimal 3pl
Pencetakan Dupleks Otomatis Ora
Konfigurasi Nozzles Ireng 360
Konfigurasi Nozel Warna 59 saben warna (Cyan, Magenta, Kuning)
Arahan Cetak Pencetakan arah loro, Pencetakan arah Uni

Kacepetan Print

Default Foto - 10 x 15 cm / 4 x 6 "* 2 Kira-kira 58 detik saben foto (kanthi Border) * 1
Draf Foto Maksimum - 10 x 15 cm / 4 x 6 "* 2 Kira-kira 31 detik saben foto (kanthi Border) * 1
Draf, A4 (Ireng / Werna) Kira-kira 30 ppm / 17 ppm * 1
ISO 24734, A4 Simplex (Ireng / Werna) Kira-kira 15 ipm / 5.5ipm * 1

Penanganan Kertas

Jumlah nampan kertas: 1

Kapasitas Input Kertu Standar:
Nganti 100 lembar, kertas A4 Plain (75g / m2)
Nganti 20 lembar, Kertas Foto Glossy Premium

Kapasitas Output:
Nganti 50 lembar, kertas A4 Plain
Nganti 30 lembar, Kertas Foto Glossy Premium
Ukuran Kertas Maksimum: 12,95 x 44 "

Ukuran Kertas:
A3 +, A3, B4, A4, A5, A6, B5, 10x15cm (4x6), 13x18cm (5x7 "), ukuran 16: 9, Letter (8.5x11"), Legal (8.5x14 "), Half Letter (5.5x8 .5 "), 9x13cm (3.5x5"), 13x20cm (5x8 "), 20x25cm (8x10")
Amplop: # 10 (4.125x9.5 ") DL (110x220mm), C4 (229x324mm), C6 (114x162mm)
Metode Pakan Kertas: Panganan gesekan
Margin Print: 3mm ndhuwur, kiwa, tengen, ngisor

Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer6
Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer7
Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk