5-25% Tinta Pilkada Nitrat Perak Biru / Tinta Ungu Perak Nitrat, Tinta sing ora bisa diilangi, Tinta Voting ing Kampanye Pemilihan Parlemen / Pilpres

Katrangan singkat:

Kita duwe spesialisasi produksi tinta, stempel pad, stempel, utamane produksi pemilihan, kayata tinta sing ora bisa ilang, tinta UV, pad bekas driji, lan kita bisa nyedhiyakake produk liyane ing pemilihan, Ing taun-taun kepungkur, eksperimen sugih ing produk pemilihan , ngekspor tinta. kanggo Filipina, Uganda, Irak, Mesir, Irak, Sudan, Nigeria, Kongo, Mali, lan Burkina Faso, Kenya, Tanzania, Afghanistan, Nigeria, Kongo, Malawi…


Detail Produk

Tag Produk

Tinta pemilihan, tinta sing ora bisa diilangi, tinta milih, tinta noda pamilihan minangka tinta semi-permanen utawa pewarna sing ditrapake kanggo driji pamilih (biasane) para pamilih sajrone pemilihan kanggo nyegah penipuan pemilihan kayata pemilihan kaping pindho. Iki minangka metode efektif kanggo negara sing dokumen identifikasi kanggo warga ora mesthi distandardisasi utawa dilembagakake.
Amarga ora bisa dicuci nganggo banyu, umume digunakake kanggo pemilihan lan pemilihan parlemen / presiden, isi nitrat perak bisa 5%, 7%, 10%, 14%, 15%, 20%, 25 %, volume botol bisa 15ml, 25ml, 50ml, 60ml, 80ml, 100ml, 120ml lsp ....... Bisa miturut panjaluk sampeyan, lan luwih akeh isi nitrat perak sing ana, efek sing luwih apik bakal dadi

Indelible Ink4
Indelible Ink19

Lamaran

Tinta sing ora bisa digunakake digunakake minangka fitur keamanan sing efektif kanggo nyegah pemilihan kaping pindho ing pemilihan. Tinta biasane ditrapake ing driji indeks tangan kiwa, utamane ing kutikula sing meh ora bisa dicopot kanthi cepet. Tinta bisa ditrapake kanthi macem-macem cara, gumantung saka kahanan lan pilihan. Cara sing paling umum yaiku dicelupake botol karo sisipan spons, botol nganggo aplikator sikat, botol semprotan, lan spidol.
Kanthi kabeh cara driji kudu garing nganti 15-30 detik lan kena cahya sadurunge diresiki supaya tandha tetep katon suwene wektu sing dikarepake.

* Cepet garing lan bisa tetep suwe
* Ora bisa dipateni
* Gampang ditrapake ing kuku nalika pemilihan
* Tinta ora bisa dicuci nganggo banyu, alkohol lan pemutih
* Tetep wektu: 72 Jam
* Sugeng disesuaikan, OEM
* Sertifikasi keamanan: MSDS

Konsentrasi nitrat perak luwih murah, regane luwih murah.

Jeneng Tinta Inklatif nitrat perak
Materi Nitrat perak, tinta
Panganggone Kampanye Pemilihan
Volume 15ml - 100ml
Konsentrasi 5% -25% (bisa disesuaikan)
LOGO Stiker dicetak khusus
Werna Biru, ungu
Rincian pangiriman 5-15 Dina
Indelible Ink7
Indelible Ink6
Indelible Ink10
Indelible Ink13
Indelible Ink12
Indelible Ink11
Indelible Ink5
Indelible Ink14
Indelible Ink15
Indelible Ink16
Indelible Ink18
Indelible Ink17

Pengepakan & Pengiriman

Indelible Ink123
Indelible Ink120
Indelible Ink121

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita