30ml Kaca Botol Mulus Tulisan Fountain Pen Tinta Isi Ulang Sekolah Alat Tulis Siswa Kantor 24 Warni

Katrangan singkat:

100% merek anyar lan berkualitas tinggi


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Tinta kanthi warna sing cerah, gampang garing. Werna ora gampang luntur.
Tambahake tinta iki ing pena banyu mancur, pulpen bisa digunakake maneh. Kang irit.
Tutuk botol tinta khusus, bisa ngindhari bocor nalika nambah tinta. sing trep lan gampang digunakake.
Cocog kanggo macem-macem pulpen.
Iki minangka pilihan sing apik kanggo kanca lan sampeyan.
Isi ulang Tinta, Tur aksesoris liyane ing gambar ora kalebu.

Spesifikasi

Kapasitas 30ml
Materi Tinta
Dhiameter app.3.2cm / 1.26in
Dhuwur app.6cm / 2.36in
Werna Anggur Abang, Abang, Ungu, Jambon, Oranye, Ijo, Biru jero, Coklat, Biru, Ireng
Jumlah 1 Botol
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill7
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill8
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill9
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill4
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill5
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita