Tank CISS Sistem Tinta Massal TIJ2.5 kanthi Konektor Femail 1/2/4/6 kanggo Cartridge Tinta 51645A

Katrangan singkat:

HP Black 4500 Bulk Supply C6119A
HP 4500 HP 2510 HP 45A HP 51645A SUPPLY BLACK BULK
Solusi massal gravitasi kanggo kualitas print sing cetha lan asri ing landasan sing ora ditutupi.


Detail Produk

Tag Produk

Standar kartrij lan pasokan tinta (ora ana hardware khusus)
Gambar bermutu, landhep, asri
Readability barcode sing apik banget
Fade lan tahan banyu
Intervensi minimal dibutuhake
Dianjurake kanggo landasan sing dilapisi utawa ora ditutupi

Femail Connectors for 51645A Ink Cartridge6
Femail Connectors for 51645A Ink Cartridge9
Femail Connectors for 51645A Ink Cartridge8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk