Printer Industri Genggam / Oline kanggo Coding lan Tandha Kayu, Logam, Plastik, Karton

Katrangan singkat:

Printer Inkjet Termal (TIJ) nyedhiyakake alternatif digital resolusi dhuwur kanggo sistem roller coders, valjet lan CIJ. Tinta macem-macem tinta sing kasedhiya supaya cocog kanggo kode ing kothak, nampan, lengen klambi lan bahan kemasan plastik.


Detail Produk

Tag Produk

Handheld Oline Industrial Printers9

Pambuka Printer Coding

Fitur bentuk casing stainless steel / cangkang aluminium ireng lan layar tutul warna
Ukuran 140 * 80 * 235mm
Bobot net 0,996kg
Arah Pencetakan diatur sajrone 360 ​​derajat, nyukupi kabeh kebutuhan produksi
Jinis watak Karakter cetak definisi tinggi, font dot matrix, Sederhana, Cina Tradisional lan Inggris
Nyithak gambar kabeh jinis logo, gambar bisa diunggah liwat USB disk
Akurasi pencetakan 300-600DPI
Baris nyetak 1-8 baris (bisa diatur)
Dhuwur pencetakan 1.2mm-12.7mm
Kode cetak kode bar, Kode QR
Jarak nyetak Penyesuaian Mekanik 1-10mm (jarak paling apik ing antarane nozel lan obyek sing dicithak yaiku 2-5mm)
Nyithak nomer serial 1 ~ 9
Print otomatis tanggal, wektu, shift nomer kumpulan lan nomer serial, lsp
Panyimpenan sistem bisa nyimpen luwih saka 1000 massa (USB eksternal nggawe transfer informasi kanthi cara gratis)
Dawane pesen 2000 karakter kanggo saben pesen, ora ana watesan watesan
Kacepetan nyithak 60m / menit
Jinis tinta Tinta lingkungan pelarut sing garing kanthi cepet, tinta adhedhasar banyu lan tinta berminyak
Werna tinta ireng, putih, abang, biru, kuning, ijo, ora katon
Volume tinta 42ml (biasane bisa nyithak 800.000 karakter)
Antarmuka eksternal Antarmuka USB, DB9, DB15, Photoelektrik, bisa langsung masang disk USB kanggo ngunggah informasi
Tegangan Baterai lithium DC14.8, nyithak terus luwih saka 10 jam lan 20 jam siyaga
Panel kontrol Layar tutul (bisa nyambung mouse nirkabel, uga bisa ngowahi informasi liwat komputer)
Konsumsi daya Konsumsi daya rata-rata luwih murah tinimbang 5W
Lingkungan kerja Suhu: 0 - 40 derajat; Asor: 10% - 80%
Bahan cetak Papan, karton, watu, pipa, kabel, logam, produk plastik, elektronik, papan serat, keel baja ringan, foil aluminium, lsp.

Lamaran

Handheld Oline Industrial Printers5
Handheld Oline Industrial Printers6
Handheld Oline Industrial Printers7
Handheld Oline Industrial Printers8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk