Cepet Kering Qr Code Non-Porous Media 45si 2588 2706K 2589 2580 2590 Ink Pelarut Cartridge kanggo Printer Jet Jet Tangan

Katrangan singkat:

Lamaran
Nyetak Kode Kemasan
Nyithak Barcode


Detail Produk

Tag Produk

Apa kode?

Coding kalebu aplikasi teks, tokoh, simbol utawa bentuk liyane ing produk utawa paket kanthi cara mangsi. Macem-macem istilah digunakake, kayata kode, nyithak utawa menehi tandha, nanging kabeh padha tegese. Coding duwe sawetara aplikasi lan tujuan lan ana macem-macem cara nggawe kode.

Napa nggunakake coding?

Kanthi nggunakake kode, sampeyan bisa menehi informasi langsung menyang pangguna. Sampeyan bisa nyakup tanggal panggunaan, data kontak ing kothak kiriman, situs web utawa pandhuan pangguna. Kanthi kode sampeyan bisa nggawe produk bisa dingerteni. Produk, kothak utawa palet sing longgar asring ditepungi kanthi nggunakake kode bar, kode QR utawa nomer jinis. Tujuan impor kode yaiku supaya produk bisa dilacak. Iki minangka informasi sing bisa dadi penting tumrap pabrikan. Dhewe dhewe ora menehi informasi. Sampeyan bisa mikir babagan kode batch, data produksi lan informasi trek & tilak liyane.

12.7mm HP 2580/2590 kartrid tinta pangatusan asli lan font nozel amba sing kompatibel 25.4mm kompatibel karo sebagian besar mesin penyemprotan kode genggam ing pasar, mesin penyemprotan kode uji coba kode online, mesin penyemprotan kode desktop, lan kepala umpluk panas liyane , non-clogging, non-fading, anti banyu lan tahan suhu dhuwur, kanthi laporan tes.

Fitur

Cepet wektu pangatusan 2-3 detik
Wektu decap dawa luwih saka siji jam
Tahan banyu, tahan gores
Kapadhetan sing apik lan peteng gedhe sanajan dpi kurang
Gambar berkualitas kanthi ujung sing landhep

Kompatibel karo

2580 / 2588M / 2588 + M / 2588K / 2586 / 45si / FOL13B, lsp

Medium Percetakan

Plastik, Baja Ngontrol, Kosmetik, Botol Minuman, Papan Kayu
Kemasan Panganan, Endhog Segar, Marmer Imitasi

Sorotan utama

• Kekiatan banget ing foil blister ditutupi
• Cocogake wektu sing suwe kanggo nyithak intermiten
• Cepet wektu garing tanpa pitulung panas
• Dhéfinisi cetakan dhuwur
• Smear, fade, lan tahan banyu1
• Kacepetan nyithak luwih cepet2
• Jarak lemparan sing luwih dawa2

Dhukungan teknis

Yen kartrid tinta ora digunakake, kudu ditutup nganggo tutup. Sawise kartrid tinta dibukak lan disegel, luwih becik digunakake sajrone 3-4 wulan.

Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer9
Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer7
Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer
Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer3
Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita