Nyithak Kaca Plastik Logam Led Tinta UV kanggo Kepala Printer Epson DX7 DX5

Katrangan singkat:

Aplikasi
Bahan kaku: logam / keramik / kayu / kaca / papan KT / akrilik / Kristal lan liya-liyane…
Bahan Fleksibel: PU / Kulit / Canvas / Kertas uga bahan alus liyane ..


Detail Produk

Tag Produk

Printing On Metal Plastic Glass Led UV Ink for Epson DX7 DX5 Printer Head3

Diameter partikel tinta curable LED UV kita kurang saka 1 mikron, ora ana pelarut organik sing gampang owah, viskositas sing kurang sithik, utawa oror sing ora iritasi kanggo mesthekake yen proses pencetakan inkjet tanpa nyemprotake fenomena nozel, cetak kanthi lancar, tamba cepet, warna cerah, jenuh jenuh, kinerja warna sing unggul. bisa cocog karo macem-macem jinis roll uv pasar saiki kanggo muter lan printer inkjet flatbed. Tinta curv sing dipimpin uv bisa digunakake kanggo nyithak ing macem-macem media, kayata plastik, akrilik, logam, kayu, kristal, porselen et. Meh kabeh media sing alus lan alus.

Fitur Produk

1. Gambar sing cetha lan landhep, gamut warna sing amba, presisi dhuwur lan jangkoan sing apik.
2. Kelancaran lan stabilitas sing apik, ora ana nozel sing nyandhet / ora ana erosi ing endhas cetak.
3. Partikel tinta ukuran nanometer, resistensi srtong tumrap bahan kimia lan luwes banget.
4. Ngobati kanthi cepet & nyetak banget, panggunaan tinta dhuwur kanggo ngirit biaya.
5. Innocuous kanggo manungsa lan lingkungan.
6. Kita kanthi tundhuk marang Rohd lan nggayuh standar, diakreditasi dening SGS.

Jeneng Merek

OBOOC

Jinis Tinta

Tinta UV LED, Isi Ulang Tinta UV LED, Tinta UV LED Universal

Jeneng Produk

Supercolor 1000ML / Botol LED Tinta UV Kanggo Printhead EPSON DX5 DX6 DX7

Volume

1000ML / Botol

Printer sing Cocog

Kanggo EPSON DX5 DX6 DX7 Printhead

Werna 

KCMY WH - 5 Werna

Gaya pacakge

Kemasan massal, kemasan kothak putih netral, pengepakan kothak warna, pengepakan khusus

Sawise layanan

Sembarang cacat utawa ora seneng, kita bakal ngganti 1: 1

Kaluwihan

Partikel Tinta Luwih luwih cilik, Aja Plug Nozel, Cetak Lancar, Curing Cepet, Werna Padhang, Pasukan Ekspresif Warna Unggul

Bahan Aplikasi

Kayu, Kertas Chrome, PC, PET, PVC, ABS, Akrilik, Plastik, Kulit,
Rubber, film, Disk, Kaca, Keramik, Logam, Kertas Foto,
Bahan Watu, lsp
Printing On Metal Plastic Glass Led UV Ink for Epson DX7 DX5 Printer Head4
Printing On Metal Plastic Glass Led UV Ink for Epson DX7 DX5 Printer Head5
Printing On Metal Plastic Glass Led UV Ink for Epson DX7 DX5 Printer Head6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita