Tinta Markus Papan Tulis Papan Tulis Isi Ulang Garing kanggo Sekolah, Kantor, Pabrik Pena

Katrangan singkat:

Tinta kanthi warna sing cerah, gampang garing. Werna ora gampang luntur.
Tambahake tinta iki ing pena marker papan putih, pena panandha bisa digunakake maneh. Kang irit.
Tutuk botol tinta khusus, bisa ngindhari bocor nalika nambah tinta. sing trep lan gampang digunakake.
Cocog kanggo macem-macem pena papan putih.
Iki minangka pilihan sing apik kanggo kanca lan sampeyan.
Isi ulang Tinta, Tur aksesoris liyane ing gambar ora kalebu.


Detail Produk

Tag Produk

Dry Erase Refillable Whiteboard Markers Ink for School, Office, Pen Factory5

Fitur Produk 

1. Cepet garing lan gampang dibasmi, Bisa dihapus ing papan putih, Ora beracun, non-toluene
2. Tinta garing luwih cepet lan ora tonik
3. Desain liyane lan macem-macem warna kasedhiya
4. Tulisan sing lancar, warna sing landhep, kabeh dipateni
5. Gampang ditulis lan gampang dibusek, Isi ulang kanggo marker Papan Tulis
6. Dheweke cocog kanggo ekspor
7. Tinta warna: biru, ireng, abang, ijo utawa liya-liyane
8. Wektu cap-off dawa - luwih saka 30 menit
9. Titik peluru tetep menehi tandha garis apik nalika panggunaan angel

Bentenipun Tinta Papan Tulis Whiteboard Berbasis Alkohol lan Tinta Berbasis Banyu

Jinis Tinta

Wektu pangatusan

Mbebayani kanggo papan putih

Wektu cap-off

Situtasi Basah

Nyuwun Lingkungan

Adhedhasar banyu

Alon alon

Ora

Suwe-suwe

Bisa nulis

Kahanan Kering

Berbasis Alkohol

Garing nalika nulis

iya

Cekak

Aja nulis

Ora Ana Panjaluk

Dry Erase Refillable Whiteboard Markers Ink for School, Office, Pen Factory011
Dry Erase Refillable Whiteboard Markers Ink for School, Office, Pen Factory0102
Dry Erase Refillable Whiteboard Markers Ink for School, Office, Pen Factory0103

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita